Bouwen aan je lichaam, dat werkt soms beter in groep. Daarom biedt Corpus Fit vanaf heden ook small group training oftewel bootcamps aan. Ons doel is om het sporten op een leuke en afwisselende manier aan te bieden onder begeleiding van een professionele instructeur.

We bieden vooral circuit training aan omdat hiermee je volledige lichaam wordt getraind, d.w.z. kracht, lenigheid, snelheid, coördinatie, uithoudingsvermogen en core-stability. We maken gebruik van vele functionele materialen: kettlebells, elastieken, steps, speedladders en nog veel meer om je lichaam optimaal te prikkelen. Tussen de oefeningen door zorgen we voor ontspannende rustpauzes.

Kom samen met je partner, familie, vrienden of collega’s. Deze training is voor iedereen toegankelijk, geen ervaring vereist en je bepaalt zelf je eigen tempo en intensiteit. Onze trainer staat klaar om jou te helpen en te begeleiden!

Wie zijn we

Jouw personal trainer is Ashley.  Zij behaalde in 2019 haar diploma Bachelor in het onderwijs – Lichamelijke opvoeding en Bewegingsrecreatie aan de Karel de Grote Hogeschool, Antwerpen.  Zij kijkt er naar uit om samen met jou op zoek te gaan naar een gezondere levensstijl, op jouw lijf geschreven.

Wat kost het

Personal training

60 per uur max. 4 personen

Bootcamp

50 10 Lessen* / per persoon

*Eerste proefles en 11e beurt gratis

Wanneer en waar

De bootcamps vinden plaats aan ’t Kooike (Erbrandstraat 100) te Putte/Kapellen. Deze zullen doorgaan op dinsdag- en donderdagavond van 19u30 tot 20u30 en op zondagmorgen van 10u00 tot 11u00. We verzamelen op de parking  aan de sporthal van Putte.

Personal training vindt plaats in de praktijk van Corpus Fit.