Vooraleer u de fitness onder begeleiding kan aanvatten zal u eerst onderworpen worden aan een uitgebreide screening en intake. Deze zal altijd plaatsvinden op afspraak en is verplicht af te nemen! Deze screening is noodzakelijk om uw noden, wensen, fysieke paraatheid en lichamelijke problemen in kaart te brengen en van daaruit een zo optimaal mogelijk persoonlijk trainingsschema op te stellen.

De intake zal bestaan uit het verzamelen van de antropometrische gegevens zoals lengte, gewicht, vetpercentage, bloeddruk en hartfrequentie in rust. Ook vragen wij uw medicatie na en vertelt u ons over uw lichamelijke problemen.

U zal ook onderworpen worden aan een submaximale fietsproef om uw huidig trainingsniveau en fysieke paraatheid te kennen. Als wij beschikken over deze gegevens kunnen wij voor u een persoonlijk trainingsschema opstellen en kan u van start gaan met de fitness onder begeleiding. Uw schema kan uiteraard ten allen tijden worden bijgestuurd door onze kinesitherapeuten.

Na 3 maanden trainen wordt deze screening herhaald en kunnen we nagaan wat uw fysieke arbeid in cijfers heeft opgeleverd.

Prijzen screening en intake

Screening en Intake

55

voor aanvang fitness + na 3 maanden herhaling zelfde procedure

Bel ons

Screening en Intake

30

Eénmalig

Bel ons