Voor iedereen die persoonlijke trainingsbegeleiding wenst onder toezicht van professionele kinesitherapeuten om zijn/haar doelen te bereiken is personal training sterk aan te bevelen.
Wij zijn er voor u om u te ondersteunen en te begeleiden bij het verbeteren van uw conditie, algemene fitheid, stabilisatietraining, blessurepreventie, Core Stability training, gewichtsafname, bepaalde persoonlijke doelstellingen of doelstellingen voor sportwedstrijden te bereiken!

Vooraf wordt er eerst een intake en screening afgenomen om de doelstellingen te bespreken en om de lichamelijke klachten en antropometriegegevens in kaart te brengen. Ook gaan wij over tot een submaximale fietsproef om uw fysieke paraatheid te kennen. Van hieruit werken wij dan een individueel schema op maat uit!

Personal training kan vanaf 1 persoon , maar kan ook in een kleine groep met vrienden tot maximaal 4 personen. De kosten kunnen dan gedeeld worden door het aantal personen. Wel zal elke persoon eerst een intake en screening moeten ondergaan.

Prijzen

Screening en Intake

30

Eénmalig

Bel ons

Personal Training

60

60 Minuten Personal Training tot maximaal 4 personen

Bel ons

Personal Training

35

30 Minuten Personal Training tot maximaal 4 personen

Bel ons