Ik kon rekenen op hun nabehandelingen

Voetbal is mijn hobby en af en toe horen daar blessures bij. Steeds kan ik dan bij Corpus Fit terecht voor hun adequate aanpak van deze kwetsuren. De laatste maal had ik een enkelverstuiking opgelopen en na doorgedreven stabilisatie- en proprioceptie oefeningen kon ik mijn hobby terug hervatten. Ook kon ik rekenen op hun nabehandeling, door me in het begin te voorzien van een preventieve tape.
Robbe, Speler van RCFC uit Putte-Nederland

Na enkele weken kon ik terug wandelen.

Na mijn totale knieprothese kwam ik bij Corpus Fit terecht. Na enkele weken tijd kon ik terug wandelen, fietsen en mijn werk hervatten. Die operatie, oefeningen en revalidatie hebben mijn leven grondig veranderd na jarenlange pijn en hinder te hebben ondervonden van die versleten knie.
Antoine uit Kapellen

Bedankt voor uw goede zorgen

"Sinds enkele maanden had ik lage rugklachten.  Via mij huisarts kwam ik bij Bart en An terecht. Vanaf de eerste behandeling had ik het gevoel dat ze wisten waar ze mee bezig waren. Steeds heb ik  altijd juiste en correcte info gekregen en na mijn manuele behandelingen en stabilisatie oefeningen waren de klachten volledig verdwenen.  Zo kon ik mijn eerste kleinkind zonder pijn terug oppakken.  Bart en An, nogmaals bedankt voor uw goede zorgen.
Britt uit Stabroek

Feedback van onze klanten

Wij bij Corpus Fit appreciëren ten alle tijden uw feedback. Wenst u uw ervaring met ons te delen ? Dat kan zeer eenvoudig door onderaan ons formulier in te vullen. Wij danken u alvast vooraf.

Wij apprecieren uw feedback

[contact-form-7 id=”8465″ title=””]

[/contact-form-7]