Onze Kinesisten

Bart Schouteden

KINESIST
Bart Schouteden (° 1976) studeerde in 1998 af te Merksem als kinesitherapeut. Eerst deed hij twee jaar ervaring op om uiteindelijk in 2000 met zijn eigen kinesistenpraktijk te starten. Als zaakvoerder van de praktijk werkt Bart Schouteden ook nog deeltijds in het AZ Klina op de dienst revalidatie.

Verder specialiseerde hij zich nog in de manuele therapie en sportrevalidatie door het volgen van post graduaatsopleidingen. Verder heeft hij zich nog blijven specialiseren op het gebied van longrevalidatie, ademhalingskinesitherapie, vertigo- BPPV, kinesiotaping, dermotonie en Core Stability training.

An Van Doorslaer

KINESIST
An Van Doorslaer (°1982) studeerde in 2005 af te Merksem als licenciaat Kinesitherapie. Sinds 2006 werkt ze in de praktijk van Bart Schouteden. Daarnaast werkt An Van Doorslaer ook in Wilgenduin, een school voor Buitengewoon Onderwijs in Kalmthout. Zij specialiseerde zich verder in de begeleiding van psychomotorische revalidatie bij kinderen.

Lore Verschueren

KINESIST
Lore Verschueren (1993) studeerde af in 2016 als licentiate kinesitherapie in de neurologische revalidatie. Zij ging na haar studies direct aan de slag bij Corpus Fit.

Timothy Jansen

Kinesist
Timothy Jansen (1990) studeerde af in 2016 als licentiaat kinesitherapie en dit in de richting manuele therapie en sportrevalidatie. Na zijn studies ging hij direct aan de slag bij Corpus Fit. Hij volgde ook de post universitaire opleiding in de manuele therapie.

Oswin Van de Wouwer

KINESIST
Oswin Van de Wouwer (°1994) studeerde af in 2017 als licentiaat kinesitherapeut in de richting manuele therapie en sportrevalidatie. Na zijn studies ging hij direct aan de slag bij Corpus Fit. Hij heeft zich verder gespecialiseerd in de post universitaire opleiding manuele therapie.

Wenst u ons team te versterken ? E-mail ons