Welkom bij Corpus Fit in Putte-Kapellen, waar sinds 2000 ons team van kinesisten klaar staat om u verder te helpen. In onze praktijk staat de patiënt steeds centraal. Elke behandeling wordt individueel gegeven en een manuele behandeling wordt steeds gecombineerd met actieve revalidatie en oefentherapie.

Door ons continu bij te scholen staan wij garant voor een kwalitatieve behandeling en kunnen wij de mensen adequaat helpen in hun herstel of revalidatie.

Ook voor preventie en opbouw van sport specifieke problematiek kan u bij ons terecht.

De verschillende therapieën die wij u kunnen aanbieden, kan u terug vinden in onze lijst specialisaties.

Ons team is volledig geëngageerd om u zo goed mogelijk verder te helpen. Daarom vinden we het ook zeer belangrijk dat er een goede en heldere communicatie is tussen kinesist en patiënt.

Veel gestelde vragen

 • Hoe maak ik een afspraak ?

  Een afspraak maken is als 1, 2, 3

  U kan ons telefonisch bereiken op 0032 3 3135072 of mailen naar bart@corpusfit.be of info@corpusfit.be en dan zullen wij zo snel mogelijk een afspraak voor u maken.

 • Wat neem ik mee de eerste consultatie?

  De eerste consultatie

  Voorschrift arts, klevertje ziekenfonds en identiteitskaart, en indien u hierover beschikt ook medische beeldvorming en verslagen.

 • Wat moet ik betalen?

  Hoe hanteren wij onze tarieven ?

  Wij zijn geconventioneerde kinesisten die werken volgens de tarieven van het RIZIV: riziv.fgov.be

  Prijzen: deze variëren tussen de 22,26 EUR en 31 EUR.

 • Kan ik via de Nederlandse zorgverzekering of privéverzekering ook tegemoetkoming krijgen bij u?

  Kan ik via de Nederlandse zorgverzekering of privéverzekering ook tegemoetkoming krijgen bij u ?

  Wij zijn in het bezit van een Nederlandse AGB-code( P04.017.694), die ervoor zorgt dat u tegemoetkoming krijgt voor prestaties fysiotherapie in België.

  U meldt dit best even op voorhand aan uw zorgverzekering of privéverzekering.

 • Hoe annuleer ik tijdig mijn afspraak?

  Een afspraak annuleren kan tot 12h vooraf.

  Annuleringen van gemaakte afspraken moeten minstens 12u op voorhand telefonisch gebeuren, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen, conform de huidige wetgeving, en zonder tussenkomst van het ziekenfonds.

 • Komen jullie aan huis?

  Komen jullie aan huis?

  Als u zich niet kan verplaatsen kunnen wij de therapie ook thuis aanbieden in de regio Putte-Kapellen,Kapellen, Putte-Stabroek, Stabroek, Heide- Kalmthout en Nederlands Putte.

  Natuurlijk hebben we daar niet de mogelijkheden die we in de praktijk kunnen aanbieden en daarom adviseren we de patiënten om zo spoedig mogelijk de therapie in onze praktijk verder te zetten.

 • Corpus Fit ?

  Vanwaar de naam Corpus Fit?

  Elk lichaam of corpus is anders en moet daarom ook zo behandeld worden om het fit te krijgen. Zo is onze naam CORPUS FIT ontstaan.

Vraag ons

[contact-form-7 id=”273″ title=”Contactformulier 1″]

[/contact-form-7]