Omdat een kleinschalige en kwalitatieve fitness onder “professionele ” begeleiding een must was in de streek, zijn wij met dit unieke concept van start gegaan. Trainen doe je nu eenmaal het best onder begeleiding om letsels en verkeerde oefeningen te vermijden. Daarom bieden wij u enkel fitness aan onder begeleiding van professionele kinesitherapeuten. Om een voor iedereen zo optimaal mogelijk “persoonlijk” trainingsschema op te stellen, moeten we aantal belangrijke zaken in kaart brengen vooraleer we van start kunnen gaan. Dat is de reden waarom we een “screening” maken van ieders noden, wensen, fysieke paraatheid en lichamelijke problemen. Na deze screening kunnen we voor u een schema op maat opstellen dat voortdurend kan aangepast worden door onze kinesitherapeuten.

Drie maanden na uw start herhalen we deze screening en kunnen we vergelijken wat de progressie is geweest van uw fysieke arbeid. Om ons doel te bereiken zullen we gebruik maken van toestellen van Technogym zoals fietsen, loopbanden, crosstrainer, armergometer, Vario en lateral Wave om onze conditie te verbeteren. Daarnaast maken we gebruik van de legpress, 2 krachttoestellen voor de bovenste ledematen en een trilplaat voor onze kracht te verbeteren. Ook beschikken we over een Kinesis waarmee je driedemensionale functionele oefeningen kan uitvoeren. Een uniek toestel met bijzondere mogelijkheden voor revalidatie, sporters en allerlei leuke functionele oefeningen aangepast aan ieders niveau.

Tevens zullen wij u ook aangepaste oefeningen aanbieden voor uw specifieke lichamelijke klachten, waarvoor de ruimte van de groepslessen tal van mogelijkheden zal bieden. Wij maken ondermeer gebruik van een BOSU,Bobathbal, Dynair, balancetrainers,… om bij te dragen tot uw gezondheid. Hopelijk bent u overtuigd van ons uniek concept en mogen wij u binnenkort verwelkomen om aan uw gezondheid te werken in Corpus Fit!

De duur van de lessen zal 60 min bedragen en max 7 personen zullen tegelijk trainen ivm covid-19.
Tijdens de lessen kan u gebruik maken van onze hartslagmeters, indien u op hartslag moet trainen.

Afhankelijk van de duur van uw gekozen abonnement zal de gemiddelde prijs per beurt in verhouding verschillen.

Dus hoe langer uw abonnement, hoe goedkoper het zal zijn per beurt.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw.