Corpus Fit - Fitness onder begeleiding

Uniek in de regio: fitness onder begeleiding

NA 16 JAAR HEEFT CORPUS FIT HAAR PRAKTRIJK VERRUILD VOOR EEN NIEUW PAND AAN DE ERTBRANDSTRAAT IN KAPELLEN. VOLGENS EIGENAAR BART SCHOUTEDEN WAS HET TIJD VOOR IETS NIEUWS. “WE KUNNEN ONZE KLANTEN NU NOG BETER VAN DIENST ZIJN.”

Hoe dan?
“Sinds onze verhuizing naar een groter pand is het nu ook mogelijk om te fitnessen onder begeleiding. Dat is vrij uniek want dat bestond nog niet in onze regio. In de grote zaal op de eerste verdieping kunnen klanten fitnessen op innovatieve toestellen van Technogym. Denk aan fietsen, loopbanden, crosstrainers etc. Dat gebeurt onder begeleiding van een kinesist. Daarnaast bieden we core stability trainingen aan. Dit zijn groepslessen voor 8 mensen.”

Hoe kunnen klanten zich aanmelden?
“De meeste van onze klanten worden doorverwezen door een arts. Maar mensen kunnen ook op eigen initiatief contact met ons opnemen. Dat geldt dan met name voor de groepslessen of de fitness onder begeleiding. Zij krijgen een uitgebreide screening en een intakegesprek zodat we precies weten wat de wensen zijn en we een persoonlijk trainingsschema kunnen opstellen.”

Meer mogelijk met revalidatie
“Onze core business blijft kinesitherapie en revalidatie. Op de benedenverdieping kunnen patiënten bij ons nog steeds terecht voor allerlei soorten revalidatie: van  sportrevalidatie tot manuele therapie en kinesitherapie bij chronische aandoeningen. Maar door de grote fitnessruimte kunnen we patiënten nog beter helpen, bijvoorbeeld met actieve revalidatie. We zijn nu in staat om mensen op alle gebied beter te maken en dat is uiteindelijk ons doel. ”

Afspraak maken?
Bel met Corpus Fit op (0)3 313 50 72 of stuur een mailtje naar info@corpusfit.be. U kunt ook het contactformulier op de website invullen: www.corpusfit.be.

 

Corpus Fit - Fitness onder begeleiding

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Gemaakt met door MYEDGY.

Maak een afspraak     +32 (0)3/313 50 72

Alle vermelde prijzen op onze website zijn inclusief 21% btw.